Politika

Milletvekili Adayı Olmayan Mehmet Şimşek'ten Açıklama Geldi

24 Haziran seçimleri için AK Parti’nin milletvekili aday listesi dün açıklanmıştı. Açıklanan listede çeşitli sürprizler yer aldı. Listeye bakıldığında Mehmet Şimşek ve bazı bakanların milletvekili adayı olmadığı görüldü.

Milletvekili adayı olmayan Mehmet Şimşek’ten bir açıklama geldi. Mehmet Şimşek açıklamalarını kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Konu ile ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

MEHMET ŞİMŞEK’İN AÇIKLAMALARI

Bu bağlamda Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek açıklamalarında “Özenle ve dikkatle belirlenmiş listelerde yer alan partimizin 27. dönem milletvekili adaylarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sürecin zaferle taçlanmasını temenni ediyorum; hayırlı, uğurlu olsun. Durmak yok yola devam…” ifadelerine yer verdi.

MEHMET ŞİMŞEK’İN GÖREVLERİ

Mehmet Şimşek 2007-2015 yılları arasında 3 kez Gaziantep milletvekili bir kez de Batman’dan milletvekili seçildi. Ayrıca Mehmet Şimşek 2009-2015 yılları arasında Maliye Bakanı olarak görev yaptı ve 65’inci hükümette ise ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı görevine geldi.