Politika

Muharrem İnce; 70 bin Suriyeli, bayram için tatile gidebiliyorsa,kapatırım kapıyı almam geri

Katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ülkemizin en büyük sorunlarından birisi olan Suriyeli vatandaşlar hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CNN Türk’te Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat, Vatan Gazetesi Ankara temsilcisi Murat Çelik ve CNN Türk Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.

Kendisine yöneltilen soru üzerine Muharrem İnce, “4.5 milyon Suriyeli Türkiye’de yaşıyor. Bayram’da gidiyor 72 bin kişi, 1 hafta 10 gün kalıyor, sonra geri dönüyor. Eğer sen gidip 10 gün kalıp geri gelebiliyorsan kal orada devamlı. Ne diye geliyorsun, tatile mi geliyorsun? Demek ki şartların uygun. Gittikten sonra kapatırım kapıyı kalırsın. Burası aşevi mi? Benim ülkemin insanları işsiz” ifadelerini kullandı.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Aynen öyle adam haklı valla helal olsun normalde chp li degildim ama bu adami daha oncelerdende takip ediyordum bu chpnin basina gelsin buna atarim diyordum cumhur baskani adayi oldu simdi oyumun yeri belli " Suriyeli bizden daha rahat yasiyor bu ulke de sanki mülteci biziz "

  2. Türkiye deki işsizlik sounu ve sigortasız işçi soruna önem veren Muharrem İnce ye teşekkürler. Müessese açan kayıt dışı Suriyeli dükkanları da denetim altına alınmalı.

  3. Adam haklı eğer gezmeye gidiyorsan git birdaha da gelme bence bizim ülkemizdeki işsizlik bize yeter bizden iyisiniz vAllahi

  4. Önce bir insana saygısı, sevgisi olacak bir insanın. Müslüman kardeşine yardım etmek diye bir şey var. Boş konuşuyorsun sen boş. Neyse az kaldı az bir daha ağız payı alırsınız sıkıntı yok

  5. İNCE ÇOK KABA VE SALDIRGAN TRUMP GİBİ. İNCEYE OY VERMEMEK İÇİN BİR NEDENİMİZ DAHA OLDU AYNEN DEVAM İNCE.

  6. 15 yıldır ak partiye oy vermiş biri olarak oyum Muharrem inceye