Politika

Muharrem İnce: Çocuklarımızın Geleceği İçin Tayyip Erdoğan’dan Kurtulmak İstiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce sosyal medya hesabı üzerinden 24 Haziran’da yapılacak seçimlere yönelik olarak paylaşımlarda bulundu.

“Türkiye’nin huzuru, güvenliği, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için Tayyip Erdoğan’dan kurtulmak istiyoruz” ifadelerini kullanan İnce seçime yönelil olarak tek açıklamasının bu yönde olduğunu belirtti.

Muharrem İnce sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada;

“Türkiye’nin huzuru, güvenliği, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için Tayyip Erdoğan’dan kurtulmak istiyoruz.

Ancak atadığı bürokrat ve rektörler FETÖcü çıkan, görevdeyken hiçbir kanunu veto edememiş, görevden ayrılınca yanlışa yanlış diyememiş Tayyip Erdoğan’ın suç ortağı ve kardeşi Abdullah Gül bizim Tayyip Erdoğan’dan kurtulma tercihimiz, seçeneğimiz olamaz, olmamalıdır.

Benim bu sürece ilişkin tek açıklamam budur, başka haber ve yorumları dikkate almayınız.” ifadelerine yer verdi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. ince kısmen doğru söylüyor, üniversite mezunu binlerce işsiz genci gss prim borçlusu yapan kanunu onaylayan 2011 de güldür ancak ne hikmetse aynı kişi part time çalışma yasasını onaylamamıştır

  2. Tabi erdoğandan kurtulunca ülkemiz ırak suriye gibi olur erdoğandan kurtulunca türkiyde terör devletini muharem ince ve onun yolundan gidenler kurar inşAllah bu düzen aynen devam eder