Politika

Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Reyting Yanıtı! 'Hava Durumu Bile Erdoğan'dan Fazla İzlenmiş'

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında yapmış olduğu çalışmalarında Tunceli’de bir miting düzenledi. Burada halka seslenen Muharrem İnce seçim vaatlerini aktardı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A REYTİNG YANITI

Muharrem İnce, Tunceli’de yapmış olduğu konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın televizyonda karşı karşıya gelmeme tercihini eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan2ın konuya dair açıklamalarına değinen Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce şu açıklamalarda bulundu. 

”Gel seninle istediğini bir televizyon kanalında bilgin, cesaretin varsa gel çık diyorum. En az 10 yerde tekrarladım. Dün tenezzül edip cevap verdi. Televizyona çıkarsa reyting yaptırırmış. Erdoğan’ın reytingi 11, benimki 44. Hava durumu bile Erdoğan’dan fazla izlenmiş. Reytingi sana ben katarım. Gel benimle televizyona çık da havan olsun. Sen dünya lideri değil misin. Ben adam yemem, gel tartışalım. Ne yapacağımızı anlattım. Kitap özeti okuyan bir adam Türkiye’yi sağlığa kavuşturamaz.”

BİZİ ONLAR ANLAYAMAZ

Konuşmasında ayrıca CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile arasındaki bağa değinen Muharrem İnce, bu konuda yapılan eleştirileri eleştirdi. ”Biz onlara benzemeyiz, Erdoğan bizi anlayamaz. Hemşeheriniz Kılıçdaroğlu’nun karşısına iki kez çıktım yenildim. Ama şimdi cumhurbaşkanı adayı oldum. Bizim hukukumuzu Erdoğan anlayamaz. Erdoğan ile görüştüm. Bana Kemal Bey seni harcadı dedi. Kemal Bey birini harcadı ama beni değil, seni harcadı dedim. Çünkü ben cumhurbaşkanı olacağım dedim. Hakim milletvekili adayıyla esnaf ziyareti yapıyor. Danıştay üyesi benim aleyhime tweet adıyor. Kaymakam milletvekili adayının mikrofonunu tutuyor. At izi it izine karıştı.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum