Politika

Muharrem İnce'den Seçim Vaadi: Öğrenciler Sınavlar İçin Para Ödemeyecek

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İne Kırklareli’ndeki mitinginde konuşma yaptı. Muharrem İnce buradaki konuşmalarında önemli konularda değerlendirmelerde bulundu. Bunun yanı sıra Muharrem İnce seçim vaatlerini de açıkladı.

“ÖĞRENCİLER SINAVA PARA ÖDEMEYECEK”

Muharrem İnce’nin seçim vaatlerinin arasında öğrencilerin sınavlara para ödememesi şeklindeki vaadi dikkat çekti. Muharrem İnce konu ile ilgili açıklamalarında “Anneler size söz veriyorum, çocuklarınız temiz tuvaleti olan okula gidecek.” diyerek cumhurbaşkanı olursa çocukların güven içinde okula gideceğini. servis zulmü yaşamayacaklarını ve öğrencilerin sınavlar için para ödemeyeceğini ifade etti.

Muharrem İnce açıklamalarının devamında çocukların uluslararası sınavlarda sonuncu olmayacağını, çocukları geleceğe hazırlayacaklarını ifade ederek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Hurafelere değil, bilime hazırlayacağız, bilime. Dindar nesil yetiştirecekmiş, senin haddine mi? Sana mı kaldı? Biz dinimize sadık değil miyiz? Senin dindar veya kindar bir nesil yetiştirmek gibi bir görevin yok ama bu çocuklara matematik öğretme görevin var. Bunu öğreteceksin.”

“DOLAR DÜŞECEK EMİN OLUN”

Doların yükselmesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Muharrem İnce kendisi cumhurbaşkanı olarak seçildiğinde televizyonlarda gelecekten bahseden bir cumhurbaşkanı olacağını ve 24’ünde cumhurbaşkanı olursa 25’inde doların düşeceğini ifade etti ve bundan emin olunmasını istedi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum