Politika

Muharrem İnce İstanbul'dan Aday Olacak Mı? Belli Oldu

CHP’nin 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Habertürk TV’de yayınlanan ‘Türkiye’nin Nabzı’ programına telefonla bağlandı. Program konukları tarafından Muharrem İnce’ye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlku’nun “24 Haziran gecesi iyi bir sınav vermedik” sözleri hatırlatıldı.

Bunun üzerinde Muharrem İnce çeşitli açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce açıklamalarında hayretler içerisinde olduğunu o gece kimsenin televizyonların karşısına çıkmadığını belirtti. 

Bunun yanı sıra Muharrem İnce açıklamalarının devamında 188 bin sandık olduğunu tutanakların olduğunu ve bu tutanaklar hakkında “Tutanaklar, parti Genel Merkezi’nde mi olur Cumhurbaşkanı’nda mı olur? Partinin Genel Merkezi’nde olur.” dedi.

İSTANBUL’DAN ADAY OLACAK MI?

CHP’nin İstanbul adayı kim olacak tartışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Muharrem İnce tartışmalara son verdi. Muharrem İnce açıklamalarında İstanbul’dan aday olmayacağını parti Genel Başkanı olarak Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini şu sözlerle belirtti:

“Ben Genel Başkan olarak Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorum, nokta. İstanbul’a aday olmak isteyen çok arkadaşımız var. Önerim nedir derseniz, 200 bin üyenin önüne sandık koyarak belirlenmeli”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA