Politika

Mustafa Sarıgül 2019 Seçimlerinde Aday Olacak

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül açıklamalarında tekrar siyasete gireceğinin sinyalini vererek “Yurttaşlarımız beni nerede görmek istiyorlarsa, ben o noktada hizmet etmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Van’da yaşanan depremin ardından Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Van-Şişli Öğretmenevini ziyaret etti. Mustafa Sarıgül burada bir açıklama yaparak 2019 seçimlerine adaylığıyla ilgili olarak çarpıcı ifadeler kullandı.

“HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Konu ile ilgili olarak Mustafa Sarıgül açıklamalarında “Ben yıllardan beri siyasi çalışmaların içerisindeyim. Gerçekten hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden çalışmalarıma özen gösterdim. Bugünden sonra da nereye gideceğimizin kararını, bizim yaptığımız çalışmalar ve yurttaşlarımızın takdir duygusu gösterir. Yurttaşlarımız beni nerede görmek istiyorlarsa, ben o noktada hizmet etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

“KEŞKE ÖĞRETMENLERİMİZ ŞEHİT OLMASAYDI”

Mustafa Sarıgül açıklamalarının devamında seçimlerde sandıktan çıkar çıkmaz ilk ziyaretini Van’a yapacağını da belirtti. Ayrıca Sarıgül açıklamalarına şöyle devam etti:

“Van-Şişli Öğretmenevini; konferans salonları ve Van’daki yurttaşlarımızın toplumsal aktivitelerini yapabileceği bir noktaya kavuşturmak istiyorum. Keşke öğretmenlerimiz şehit olmasaydı da onların anısına bu olmasaydı, ama hatırlanmak da güzel bir şeydir”

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA