Politika

Saadet Partisi Lideri: Abdullah Gül Adayımız Olabilir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı açıklamada 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Saadet Partisi’nden aday olup olmayacağı sorusuna verdiği yanıtta; “Abdullah Bey aday olabilir. İhtimal dahilindedir. Abdullah bey her türlü muameleyi gördü, hainlik dahil” dedi.

Yaptığı açıklamada ise;

“Bizler olamaz demeyiz. Ne olursa olsun bir adayımız olacak. Bu adayı kendi teşkilatımız içerisinde tavsip edilmesi gerekmekte. Bizim teşkilatımız ayrıca şuanda heyecan havasına sokuldu. İki mutlaka arkasından Türkiye’nin tabanından bu adaylar nasıl kabul görmekte. Onu görmek şart. Birkaç kişi için bu yoklamaları yapacağız Abdullah Bey aday olabilir ihtimalimiz bulunuyor. Ancak başkalarıda olabilir. Bizler seçime bir parti olarak girmiş değiliz. Bizim gösterdiğimiz aday Cumhurbaşkanı seçilir. Başkalarını küçümsemek istemem ama genelde böyle bir kanaat var.

Diğer kesimlerde çekişme yaşanıyor. Bu bizler içidne vardı. Alevi vatandaşlarımız Sivas olayları için yanlış anlama derecesinde tepki gösterdi ama bunlar son gelişmeler. O kadar insan aradı ki helallik dilediler. Algı büyük çoğunlukla beraber kalktı. AK Parti içerisinde bugünkü hükümetten ümidini kesenler bize gelecektir. Cumhurbaşkanı adayı konusunu gündeme sokmadık çünkü gündeme alınan konu çabuk dağılır. Abdullah bey her türlü muameleyi gördü hain bile dediler. Onada hakkımız yok şuan” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA