Politika

Seçim İttifakı Teklifi TBMM'de Onaylandı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda görüşmelerine dün akşam başlanan ve sabah saatlerine kadar devam eden seçim ittifakında beklenen müjde geldi. Söz konusu 26 maddelik seçim ittifakı teklifi Meclis’te kabul edildi.

Teklifin görüşmeleri için her madde üzerinde ayrı ayrı görüşme yapıldı ve her bir madde için detaylar aktarıldı. Bunun yanı sıra mecliste görüşülen ittifak teklifiyle alakalı olarak yürütülen görüşmelerin bazı Milletvekillerin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla beraber 19 saat süren bir mesai olduğuna ve görüşmelerin tamamlanması için bütün çabaların verildiği ifade edildi.

TBMM’ye ait olan sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda ise teklifin 26. maddesi onaylandı olarak paylaşımlara yer verildi. Konuyla alakalı olarak ise partili vekiller tarafından yapılan açıklamalarda ittifakın hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulunuldu.

Kamnupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. 2010 kpss mağdurlarına sahip çıkan tek parti olan mhp ye oyum ister ittifakta olsun ister olmasın 2019 seçimleri sonrasında da oyum mhp ye