Politika

Siyasilerden Bedelli Askerlik Açıklamaları Peş Peşe Geliyor

Başbakan Binali Yıldırım’ın bedelli askerlik açıklamasının ardından siyasilerden peş peşe bedelli askerlik açıklaması geldi. Son olarak Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş bedelli askerlik konusu hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, NTV’ye özel röportaj verdi. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş burada yaptığı açıklamalarında bedelli askerlik konusu hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş konu ile ilgili olarak “Bu şu anın konusu değil. Bunların hepsi seçimden sonra gündeme gelecek konular.” dedi. Bunun yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş açıklamalarında seçim anketlerini de değerlendirdi.

SEÇİM ANKETİ DEĞERLENDİRMESİ

Bu konu hakkında Bakan Kurtulmuş anket yaptıklarını AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir sıkıntısı olmadığını ifade ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran’da seçileceğini ve AK Parti’nin de açık arayla mecliste lider parti olacağını belirtti. Bu konuda nabzı çok iyi tutmak gerektiğini ifade eden Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş AK Parti’nin anketleri süratli ve çok iyi bir şekilde kullanabilen bir parti olduğunu ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA