Politika

Sosyal Medyada Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Geride Bıraktı

24 Haziran 218 tarihinde yapılacak seçimlere kısa bir süre kalırken Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından her hafta düzenli olarak sosyal medya üzerinde yapılan araştırma sonuçlarına göre cumhurbaşkanı adayları arasında öne çıkan isim geçen hafta ilk kez değişti.

Söz konusu MTM’nin sosyal medya ölçümleme servisi aracılığıyla son bir haftada sosyal medya üzerinde yaptığı araştırma sonucuna göre cumhurbaşkanı adaylarının son 1 haftadaki sosyal medya yansımaları ölçüldü.

Muharrem İnce 1. sırada yer alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. sıraya yerleştiği görüldü.

Sözcü’de yer alan habere göre; CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin geçilen haftalarda 2. sırada yer alırken, bu hafta 1.373.247 ileti ile 1. sırada yer aldığı belirtildi.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya paylaşım adedi ise; 1.325.550 olarak açıklandı.

Bunların yanı sıra Meral Akşener ise Gaziantep’te protesto edilmesiyle ilgili de sosyal medya gündeminde yer aldı 358.872 adet paylaşıma konu oldu.

SP Lideri Karamollaoğlu’nun verileri bu hafta azalsa da geçen haftaki listeye göre, bir üst sıraya yerleşirken paylaşım sayısı 167.457 adet oldu.

Ayrıca; Selahattin Demirtaş, 150.107 adet iletiye konu edilirken, Doğu Perinçek ise 53.956 adet sosyal medya paylaşımında yer aldı.

Kamupersoneli.net I ANKARA