Politika

SP Lideri Karamollaoğlu: İttifaka Kapılarımızı Kapatmadık

Saadet Partisi erken seçim kararının ardından çalışmalarına son hız devam ediyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı açıklamarda erken seçimi ve Cumhurbaşkanlığı adayına yönelik olarak ifadelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun açıklamalarından satır başları;

Hava şartları bundan bir sene öncesine göre çok farklı oldu. Aslında hükümeti ve Cumhurbaşkanını aceleye sevk eden uyanan bu hava olmuştur. Milletimiz bizim sözlerimizin yanı sıra fikirlerimize ülkemize içine sürüklendiği çözüm yollarına kulak asmaktalar. Bu zamana kadar bize selam vermeyi ihmal edenler şimdi sizlere oy vereceğiz diyerke bizleri gösteriyorlar. Hükümet bunu görmüş olduğundan dolayı acelece seçim kararı aldı.

Gazelerde görüyorum Cumhurbaşkanı istişareye önem verir. Niye böyle diyorlar biliyormusunuz peki? Çünkü en çok insiyatif gösterdikleri yer burasıdır. Cumhurbaşkanı müzakere etmeye hazır değildir. Söylemiş olduğu fikrin müzakere edilmesini istememekte. Kendi içlerinde bu müzakere yapmak isteyen varsa onları yanından def etti. Artık etrafında sadece şakşakcıları kaldı.

Bunlardan emin olun onların ellerinden hiçbir ses çıkmamakta. Öyle görünmek mecburiyetindeler. Bu seçimde anahtar parti Saadet Partisi olacaktır

Bizler diyoruz ki ittifaka kapılarımızı kapatmadık. Sizler getirip devleti teslim ederseniz olacaktır. Sizler ülkenin sorunlarını çözmeyi amaçlayın görün nasıl çözülecek. Sizler bugüne kadar izlemiş olduğunuz politikalarla bu iş çözülmeyecektir.

Ne yazım ki bunları göze alamadılar. Şekef fabrikalarının satışından bile vazgeçmemekteler. Her şey özelleştiriliyor. Türkiye’de iptotek edilmeyen hiçbir şey kalmamıştır. Devlet dairelerini saacaklar 20 yıllığına satacaktar ve peşin 1 milyon alacaklar sonra 20 yıl taksit ödemesi yapacaklar. Zaten sadece birşey kalmadı. Şimdide Türkiye’yi satmaktalar.

Kamupersoneli.net I ANKARA