Politika

Temel Karamollaoğlu'ndan İstifa Açıklaması! Görevi Bırakıyor Mu?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri sonuçlarına yönelilk olarak açıklamalarda bulundu.

SP Lideri Karamollaoğlu, Türkiye’de kucaklaşmaya ihtiyaç duyulduğunu, 81 milyonla kucaklaşmak mecburiyetinde olduklarını ifade etti.

Seçime yönelik olarak başarısı sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik ettiğini ayrıca yeni dönem Meclis çalışmalarında adalet, ahlak, eğitim ve ekonomi konuları üzerinde durulmasını temenni ettiklerini belirtti.

SP’nin oyları ile CHP’nin Meclis’e vekil göndermesini itifakın gereği olarak ifade eden SP Lider; “İttifaktan en fazla payı siz almak istersiniz ancak vatandaşın tercihi başka türlü olursa ona da yapacak bir şey yoktur” dedi.

Konuya yönelik olarak; “Dip dalga bekliyorduk ancak olmadı. Saadet Partisi olarak beklediğimiz neticeyi göremedik ama milletin iradesine de saygılıyız” ddi.

CHP Listesinden Meclis’e girmeyi başaran SP’lilerle alakalı olarak ise; “Onlarla ilgili de yemin töreninden sonra konuşacağız. Belki başka partilerde aday gösterilmiş olanların içinde bize katılacak olan arkadaşlarımız olabilir” dedi.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Parti genel başkanlığı görevine devam edeceği veya bırakacağı söylemleri hakkında sorulan soruya yanıt veren Karamollaoğlu;

“Devam etmemi istedikleri takdirde bu vazifeden imtina ediyorum diyemem ama en ufak bir tereddüt varsa ve değişim gerekiyorsa hiç tereddüt etmeden çekilirim.” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA