Politika

Tüm Öğretmenlerin Atanması Vaatleri Hakkınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen sahur programında gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NTV’nin haberine göre burada bir konuşma yaptı ve öğretmenlerin tümünün atanma vaatleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

TÜM ÖĞRETMENLERİN ATANMASI VAADİ HAKKINDA DEĞERLENDİRME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünde okuyan bir öğrencinin atanma talebinin ardından çeşitli açıklamalarda bulundu. Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Ben, Bay Kemal değilim. Bay Kemal ne diyor? ‘Atama bekleyen bütün öğretmen adaylarını atayacağım’ diyor. İnanın iki kere iki dört, yalan söylüyor.” ifadelerine yer vererek AK Parti iktidara gelmeden önce CHP’nin iktidar olduğunu ve dersliklerin boş olduğunu öğretmenlerin olmadığını ifade etti.

“TÜRKİYE BU KADAR SEFİL DURUMA DÜŞMEDİ”

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a diş hekimliği fakültesinde staj döneminde öğrencilerden alınan malzeme paraları da soruldu. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu bilmediğini YÖK ile görüşeceğini belirtti ve Türkiye’nin öğrencinin oradaki kullandığı malzemenin ücretini öğrenciden almak gibi sefil duruma düşmediğini belirtti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA