Politika

Türkiye'de erken seçim için harekete geçildi! Resmen açıklandı

Türkiye’de son günlerde görülmemiş olaylar ve yaşanmamış kulisler yaşanmaya başladı. Sosyal medya üzerinde akşam saatlerinde  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa açıklaması sonrasında Adalet ve Kalkınma Partisi AK PARTİ) tarafından istifa ile ilgili resmi açıklama gelmemesi akıllarda bir çok soru işaretinin oluşmasına neden oldu.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

 Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti mi? Berat Albayrak istifası kesinleşti mi? sorularının cevapları merak konusu olurken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ‘erken seçim’ çağrısı yaptı.

BİR AN ÖNCE ERKEN SEÇİM!

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak erken seçim talep ediyoruz.” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçen, “İşçinin, işsizin, öğrencinin, emeklinin, gencin, yaşlının, kadının bizimle talebi ortaktır. Bu panayırdan sıkıldık. Bir an önce erken seçim!” dedi. Gökçen’in açıklamaları sonrasında CHP teşkilatlarının erken seçim hazırlığına geçtiği bilgisine ulaşıldı.

ARTIK YETER!

Öte yandan “Ülke ekonomik buhranda. Saatlerdir Hazine ve Maliye Bakanı istifa etti mi belli değil. Aile kavgası ekonomiyi batırıyor. Milletimiz tek adam rejiminin kaprislerini çekmek zorunda değil.”  diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sözcüsü Faik Öztrak’ın açıklamalarına destek veren Gökçen, “Tek adam rejiminin kaprislerini çekmek zorunda değiliz. Artık yeter.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de erken seçim için harekete geçildi! Resmen açıklandı

BERAT ALBAYRAK İSTİFA KESİNLEŞTİ Mİ?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa açıklaması sonrasında istifasının kesinleşip kesinleşmemesi dikkat çekti. Berat Albayrak’ın istifası ile ilgili Bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı tarafından bugün resmi bir açıklama bekleniyor.