Politika

Üç Büyükşehir İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan İsimler Sunuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a önceki gün anket sonuçları sunuldu. Söz konusu ankette 3 büyük kent olmak üzere belediye başkan adaylarıyla detaylar yer aldı.  

Bu kapsamda anket sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İstanbul, Ankara ve İzmir için Binali Yıldırım, Süleyman Soylu ve Mehmet Özhaseki isimleri öne çıktı. Bunun yanı sıra Nihat Zeybekci’nin de Denizli’de birinci sırada olduğu vurgulandı. 

ÜÇ BÜYÜKŞEHR İÇİN ÖNE ÇIKAN İSİMLER 

Hürriyet Gazetesinden Gizem Karakış’ın aktardıklarına göre AK Parti kurmayları, mart ayındaki seçimler için yaptığı aday adaylığı saha araştırma çalışmalarını ve anketleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. Bu anketlere göre Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin isimleri yer alıyor. 

YEREL SEÇİM HAZIRLIĞI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Seçim hazırlığı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurmaylarıyla önceki gün bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantı AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile genel başkan yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Mahir Ünal katıldı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kurmayları tarafından gerçekleştirilen ve 7 saat süren toplantıda yerel yönetimler başkanlığının iki aydır yaptığı saha analizleri ve anket çalışmaları rapor halinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. 3 büyük şehirde yapılan anket çalışmaları ise ayrı bir dosya halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verildi. 

KAMUPERSONELİ.NET