Politika

Yeni Kabine Açıklandı İddiası !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisinde yemin etti. Yemin Töreninin ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi başlamış oldu. 

Yeni sisteme göre oluşturulan kabinedeki isimler dakikalar sonra açıklanacak. Ancak iddialara göre yeni kabine açıklandı. Bu iddialarda yeni kabinede yer alan isimler de belirtildi. Peki iddialara göre kabinede hangi isimler var? Kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.. 

KABİNEDE YER ALAN İSİMLER

Yeni kabine hakkındaki iddialarda şu ifadelere yer verildi:

Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu oldu. Spor Toto’nun başındaydı. Yeni Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı yani Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Medipol Üniversitesi ve Medipol Hastanesi’nin sahibi Fahrettin Koca yeni Sağlık Bakanı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Enerji Bakanı Fatih Dönmez, 

Ulaştırma Bakanı Cahit Turan, Kültür, Turizm Bakanı Fettah Tamince, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Milli Savunma Bakanı oldu, Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül görevine devam ediyor, Emlak Konut Müdürü Murat Kurum Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu, Ekonominin başına Berat Albayrak geçti, Mustafa Varank Sanayi Bakanı oldu.

Sosyal medyada yeni kabine hakkında bir fotoğraf paylaşıldı. İşte sosyal medyadaki yeni kabine fotoğrafı:

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA