Politika

Yerel Seçimlerde MHP İle AK Parti Arasında İttifak Olmayacak

Başbakan Binali Yıldırım, Bosna Hersek’e hareketi öncesi Ankara Esenboğa Havalimanında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Başbakan Binali Yıldırım buradaki basın toplantısında kendisine sorulan soruları da yanıtladı.

Bu kapsamda Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

İTTİFAK OLACAK MI?

Başbakan Binali Yıldırım’a bir gazeteci tarafından yerel seçimde MHP ile ittifakın olup olmayacağı hakkında bir soru soruldu. Bunun üzerinde Başbakan Binali Yıldırım bir açıklama yaptı ve açıklamalarında MHP ile AK Parti’nin müşterek verdiği teklifte milletvekili seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partilerin ittifak yapabilmelerine imkan sağlayan düzenlemenin TBMM’den geçtiğini ve kanunun çıktığını ifade etti. Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarının devamında Belediye seçimleri hakkında MHP ile ortak çalışmalarının bulunmadığını belirtti.

PROJE TERÖR ÖRGÜTLERİ AÇIKLAMASI

Tüm bunların yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım MGK’nın ardından yapılan açıklamada “Proje Terör Örgütü” ifadesi hakkında da bir açıklama yaptı. Başbakan Yıldırım bu ifadenin ne anlatılmak istediğini ifade ettiğini vurgulayan Başbakan Yıldırım bu örgütlerin iradesiyle ortaya çıkan örgütler olmadığını bu projeyi hazırlayan birilerinin olduğunu ifade etti.

Başbakan Binali Yıldırım örgütlerin birilerinin amaçlarına hizmet etmek amacıyla geliştirilmiş yönlendirilmiş sipariş üzere kurulmuş örgütler olduğunu ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ya bu akpde ne var millet hasta olmuş anlamıyorum size muskami yapmişlar herkez bunları destekliyor biraz kafanızı çaliştirin vatan diye tuturmuşsunuz peki millet vekilerinin oğulları neden gitmiyor savaşa askere.. ve neden asgari ücretliye zam yapılmıyor memur anneye 5 bin lira doğum parası veriyor ayriyeten 3- 4. Bin tlde alıyor neden akp asgari ücretliyi düşünmüyor ve onu bir tarafa koy YGS LYS gibi sınavlara 1 dakika geç kalan öğrencileri neden sınava almiyorlar bir kız sınava gec kaldı diye sınava alınmıyor neden 1 dakika için o kız orada ağlıyor ahh keşke ben başbakan olacaktım ki bu Türkiye bu halde mi olacaktı hiç beyniniz yok hiç adam gidiyor Suriyelilere iş veriyor kendi vatandaşı işsiz gençler işsiz ya susun bunlardan hayır yok size büyümü yapilmiş hiç bunlarin yanından ayrilmiyorsunuz benden akpye oy verdim noldu.. ya biraz kafanızı çaliştirin