Rusya Başbakanı'ndan Turizm Açıklaması

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, 'Türkiye'de tatil yapmayı seven Rus turistler, bu olanağı bu sezon elde etmelidir.' dedi.

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, "Türkiye'de tatil yapmayı seven Rus turistler, bu olanağı bu sezon elde etmelidir." dedi.

Medvedev, Rossiya televizyon kanalına yaptığı açıklamada, hükümetin, Rus turistlerin bu sezon Türkiye'de tatil yapabilmesi konusu üzerinde çalıştığını söyledi.

"Türkiye'de tatil yapmayı seven Rus turistler, bu olanağı bu sezon elde etmelidir." ifadesini kullanan Medvedev, Türkiye'den, Rus turistlerin güvenliğinin temin edilmesini beklediklerini dile getirdi.

Medvedev, bu ve diğer konuları, ayrıca Türk-Rus ilişkilerinin normalleşmesini, Türk makamlarıyla her düzeyde müzakere etmeye hazır olduklarını kaydetti.

AA

Kamupersoneli.net

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme