Rusya'da dehşet: Üniversiteye ateş açıldı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Rusya'nın Sibirya bölgesinde yer alan bir üniversiteye ateş açıldı.Meydana gelen bu olayda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.
Rusya'nın Sibirya bölgesinde yer alan bir üniversiteye ateş açıldı. Meydana gelen bu olayda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.
ÖLÜ VE YARALILAR VAR
Gelen son dakika bilgisine göre Rusya'nın Sibirya bölgesinde yer alan Perm Üniversitesi'ne kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından ateş açıldığı bildirildi.
Olayda ölü ve yaralıların bulunduğu aktarıldı.
CAMLARDAN ATLAYARAK KAÇMAYA ÇALIŞTILAR
Sibirya bölgesinde bir üniversiteye ateş açıldı. Saldırıda ölü ve yaralılar olduğu söyleniyor. Büyük panik yaşanan üniversiteler binanın katlarından atlayarak canlarını kurtarmaya çalıştı.
Saldırganın üniversiteye geldiği anlar böyle görüntülendi. Saldırganın adının Timur Bekmansurov olduğu belirtiliyor.
Rusya Soruşturma Komitesi, Perm Üniversitesi'ndeki silahlı saldırıda 5 kişinin öldüğünü, 6 kişinin yaralandığını bildirdi.
Bakmadan Geçme





