- Haberler
- Personel Alımı
- Sağlık Bakanı DEMİRCAN, 27 Bin Personel Alımı Atama Tarihlerini Açıkladı
Sağlık Bakanı DEMİRCAN, 27 Bin Personel Alımı Atama Tarihlerini Açıkladı
Sağlık Bakanı Ahmet DEMİRCAN, personel alımını 3 parça halinde yapacaklarını Nisan, Haziran, Eylül'de 9 bin olmak üzere 27 bin personel alacaklarını açıkladı.TBMM'DEKİ AÇIKLAMALARI YORUMSUZ OLARAK AKTARIYORUZ **Birazdan Sayın Bakanın açıklamalarını aynen
Sağlık Bakanı Ahmet DEMİRCAN, personel alımını 3 parça halinde yapacaklarını Nisan, Haziran, Eylül’de 9 bin olmak üzere 27 bin personel alacaklarını açıkladı.
TBMM’DEKİ AÇIKLAMALARI YORUMSUZ OLARAK AKTARIYORUZ
**Birazdan Sayın Bakanın açıklamalarını aynen burada yayımlayacağız. Takipte kalınız.
DEĞERLENDİRME:
Geçmiş yıllara göre değerlendirdiğimizde 27 bin personel alımı önemlidir. 2017’de yılın ilk yarısında atamalar tamamlanmıştı. 2018’de üç parça halinde alımların yapılacağı açıklandı. Atama bekleyen adaylar sabırsız. İlk alımın Nisan’da değil de daha önce olmasını veya tek seferde almasını istiyorlardı ama planlama 27 bini üç parça olacak şeklinde yapılmıştır. Açıkçası atama bekleyen sağlıkçıların talepleri bu saatten sonra değerlendirilmez diye düşünüyoruz. Demokratik çerçevede Sayın Bakanı istifaya çağırmak da çözüm olmayacaktır. Sonuçta devletin işleyen bir mekanizmaları, takvimi planlayan yetkili organları vardır. Onun için adayların sabırla beklemesinde fayda vardır.
Zeki KARA ([email protected]) / Kamupersoneli.net - ÖZEL HABER
KAMUPERSONELİ.NET - ÖZEL HABER
NOT: Aktif link dahi verilse hiçbir ortamda kullanılamaz.
Bakmadan Geçme