• Haberler
  • Gündem
  • Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan Terör Açıklamaları!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan Terör Açıklamaları!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bazı temaslarda bulunmak amacıyla Iğdır'a gitti.Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde esnafın dertlerini dinleyen Bakan Akdağ, burada bir konuşma gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bazı temaslarda bulunmak amacıyla Iğdır'a gitti. Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde esnafın dertlerini dinleyen Bakan Akdağ, burada bir konuşma gerçekleştirdi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ konuşmasında terör konusuna değinerek, ''Bir kimsenin siyaset yaparken, başka bir meslek icra ederken teröristlerle, terör gruplarıyla hususan bu bölgeler için söylüyorum PKK ile uzaktan yakından küçücük bir ilişkisi varsa o da terörist muamelesi görür.'' ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yapmış olduğu konuşmasının satır başları şu şekilde,

''YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI''

"Biz bunların biraz daha fazlasını da yapabilirdik, bir husus bu meselelerde bizim biraz hızımızı azaltmıştır. Nedir o husus? Terör. Terörle mücadeleye hem çok büyük para harcamak zorunda kalıyoruz hem de terörün olduğu yere yatırımcı gelmiyor. Son bir buçuk senedir teröre karşı amansız bir takibe başladık. Eskiden teröre karşı milleti, güvenlik kuvvetlerini korumaya çalışıyorduk. Onlar eğer gelip saldırmazsa üstlerine çok fazla gidilmiyordu ama son bir buçuk senedir Türkiye Cumhuriyeti sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla terör mücadelesinde yeni bir dönem başlattı. İnleri neredeyse, ister Türkiye'nin içinde olsun, ister Irak'ta olsun, ister Suriye'de olsun, isterse hangi cehennemin dibine giderse gitsinler peşlerinden gidiyoruz, takip ediyoruz, gereğini yapıyoruz."

''TERÖR ÖRGÜTÜYLE İLİŞKİLİ PARTİ OLAMAZ''

"Bir kimsenin siyaset yaparken, başka bir meslek icra ederken teröristlerle, terör gruplarıyla hususan bu bölgeler için söylüyorum PKK ile uzaktan yakından küçücük bir ilişkisi varsa o da terörist muamelesi görür. Teröristlere yardım etmek, yataklık yapmak, iltisak etmek, irtibat kurmak, sözcülüğünü yapmak, millete onların haberlerini getirerek baskılamaya çalışmak kanunlarımızda suçtur, o kişi kanunun önünde o muameleyi görür. Yani başka bir kılığın altına bürünmüş olmasının hiç bir önemi yok. 'Ben parti kurdum, parti tabelası astım, iyi demokrasi var'. Tabii ki demokrasilerde partilerle gidersin vatandaşın karşısına, oyunu alırsın, ona göre hizmet edersin. Parti kurdun ama orada PKK'lılarla, teröristlerle münasebet halindesin, hiç kusura bakma, senin partiyle falan alakan yok. O koyduğun tabelayı kendini gizlemek için koyuyorsun demektir. Bu meselede bütün hemşehrilerimin itina etmesi gerekir, terör örgütüyle ilişkili bir parti olamaz. Buna müsade edemeyiz. Demokrasiyle yönetilen hiç bir devlet teröristle kol kola giren, teröristin cenazesine omuz veren, teröristi destekleyen, teröristle irtibat kuran, teröristin silahını hatırlatarak millete baskı yapmaya çalışan kimselere müsade etmez, biz de müsade etmiyoruz. Yazıktır bu millete, bu milletin evladına, çocuğuna da yazıktır."

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme