• Haberler
  • Gündem
  • Sağlık Bakanlığı'na Atama Yapılacak Mı? Bakan Koca Açıkladı!

Sağlık Bakanlığı'na Atama Yapılacak Mı? Bakan Koca Açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gazetecilerin 'Sağlık Bakanlığı'na atama yapılacak mı' sorusuna 'Sayı netleşmedi ama zannediyorum bu ay içinde hangi alanlarda kaç kişinin alınacağıyla ilgili açıklama yapılır' yanıtını verdi.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gazetecilerin “Sağlık Bakanlığı’na atama yapılacak mı” sorusuna “Sayı netleşmedi ama zannediyorum bu ay içinde hangi alanlarda kaç kişinin alınacağıyla ilgili açıklama yapılır” yanıtını verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Koca, Sağlık Bakanlığına atama olup olmayacağıyla ilgili, "Sayı netleşmedi ama zannediyorum bu ay içinde hangi alanlarda kaç kişinin alınacağıyla ilgili açıklama yapılır. Sabredelim uzamayacak" ifadelerini kullandı.

“Yapılacak Çok Şey Var”

Asistan doktorların nöbetleri ile ilgili Valiliklere genelge gönderildiğini de söyleyen Koca, "Biz asistanlarımızın yükünün farkındayız. Uzmanlık sınavı dahil olmak üzere reform niteliğinde bir takım yaklaşımlar içinde olacağız. Yapılacak çok şey var. Nitelikli klinik sayısını artırmak çalışma şartları dahil reform niteliğinde çalışma içinde olacağız" diye konuştu.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme