Sağlık Personeli

2019 Sözleşmeli Aile Hekimliği Uzmanlık Eğitimi (SAHU) İlkbahar Dönemi Başvuru ve Yerleştirme İşlemleri!

Sözleşmeli Aile Hekimliği Uzmanlık Eğitimi SAHU 2019 İlkbahar Dönemi Başvuru ve Yerleştirme İşlemleri Usul Esaslarrının yayımladığı açıklandı.

Diğer yanadan Sözleşmeli Aile Hekimliği Uzmanlık Eğitimi SAHU 2019 İlkbahar Dönemi Başvurularının 16 Temmuz 2019- 19 Temmuz 2019 tarihleri arasında saat 18:00’a kadar PBS üzerinden alınacağı duyuruldu.

Sağlık Bakanlığından yayımlanan duyuruda ise;

Başvurular; aşağıda yer alan takvim çerçevesinde Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü web sitesinde (www.yhgm.saglik.gov.tr) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacaktır.

Başvuru yapacak olan adaylar, yalnızca görev yaptıkları ilde açılan kontenjanlar arasından ve kontenjan açılan eğitim kurumu sayısı kadar tercih yapabilecektir.

PBS üzerinden yapılacak tercih başvurusu işleminden sonra Genel Müdürlükçe gerekli görülmedikçe herhangi bir evrak istenmeyecektir.

PBS üzerinden yapılan başvuruların incelenmesi neticesinde uygun görülmeyen müracaatlar, ret gerekçeleri ile birlikte tebligat yerine geçmek üzere Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü web sitesi (hsgm.saglik.gov.tr) üzerinden ilan edilecektir. Adaylar, aşağıda yer alan yerleştirme takviminde belirtilen süreler içerisinde hsgm.sahu@saglik.gov.tr eposta adresi üzerinden bu listedeki bilgilere itiraz edebileceklerdir.

KILAVUZ

2019 Sözleşmeli Aile Hekimliği Uzmanlık Eğitimi (SAHU) İlkbahar Dönemi Başvuru ve Yerleştirme İşlemleri!

DETAY İÇİN TIKLAYIN