Sağlık Personeli

Kamudaki Sağlık Personeli'nin Yıllık İzinleri Konusunda Bakan Akdağ'dan Son Dakika Açıklaması

NTV’de FETÖ darbe girişimi ve Kanun hükmünde kararnameler ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Sn. Recep Akdağ , Yıllık izinlerin ne zaman açılacağı konusunda kendisine yöneltilen soruya, net bir yanıt vermedi.

Kamu Çalışanlarının izinleri ile ilgili Recep AKDAĞ : Bizde başbakanlığa tabiyiz, başbakanlık ne derse bizde ona göre hareket edeceğiz. Başbakan Sn. Binali Yıldırım kamu kurum ve kuruluşlarındaki personelin yıllık izinlerinin kaldırılması yönündeki kendisine yöneltilen sorulara kısa zaman içerisinde izinlerin eski haline döndürüleceğini dile getirmişti. Başbakan Sn. Binali Yıldırım Kamu personeline yönelik izinlerin kaldırılması ile ilgili genelgenin amacı olarak “FETÖ ile ilgili kamu personelinin kaçmasını önlemek” olarak belirtmişti.

Yıllık izinler konusunda kamudaki tüm personeller gibi sağlık personeli de müjdeli haberi bekliyor. FETÖ’cü unsurların temizlenmesi ile birlikte kamu personeline yönelik yıllık izinlerin yakın zamanda tekrar açılacağı dillendiriliyor. Fakat net bir tarih açıklaması şu an için gelmedi.

Konu hakkında tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için kamupersoneli.net’in android ve iphone uygulamalarını indirmeyi unutmayın.

Kamupersoneli.net | Ankara