Sağlık Personeli

KPSS 208/4 İle Sağlık Bakanlığı'na Yerleşen Sağlık Personeli Zimmet Bekliyor

Bilindiği gibi ÖSYM tarafından 11-18 Nisan 2018 tarihleri arasında tercihleri alınan ve 27 Nisan’da sonuçları açıklanan KPSS 2018/4 ile Sağlık Bakanlığı’na 9000 personelin ataması yapılmıştı.

Sağlık Bakanlığı tarafından  KPSS 2018/4 İle atananlara yönelik duyuru ise 30 Nisan 2018’de yayınlandı ve  Güvenlik Soruşturması aşaması başlamış oldu. Atanan adaylar 2017 yılında yapılan atama sonrasında ki gibi,  5 6 ay soruşturma süresinin uzamamasını istiyorlar.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan yaptığı açıklamada , Haziran ayı başında 18000 Sağlık Personeli daha alacaklarını açıkladı. KPSS 2018/4 ile atanan adaylar karışıklık olmaması adına , en azından yeni alınacak personellerin atama sonuçları açıklanmadan kendi süreçlerinin tamamlanmasını istiyorlar.

Konuyla ilgili olarak 9 Bin aday Sağlık Bakanlığı ve soruşturmayı yürüten İçişleri Bakanlığından somut bir adım beklemektedir.Konuyu yetkililerin dikkatine sunuyoruz…

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber

NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…”

Bir Yorum

  1. Beklemek istemiyoruz biran önce görevimize başlamak istiyoruz

  2. Sesimizi duyduğunuz için teşekkür ederiz, kaleminize sağlık

  3. 10 kişilik ekıbımız sayesınde sıze sesımızı duyurduk ve haber yaptınız tesekkur ederız. zımmet bekleyen herkes boyle duyarlı olsa keske! twitter:: zimmet_bekliyoz mesaj atın gruba alalım.

  4. Güvenlik soruşturmasının yeni alımlardan önce tamamlanmasını istiyoruz atama için on ay bekledik zimmet içinde beklemek istemiyoruz hiç bir işimizi halledemiyoruz il dışında başlıycaz ev tutamıyoruz öyle beklemedeyiz

  5. 2018/5 ile atananklar bile zimmete dustu 2018/4 ile atananlar hala zimmete dusmeyi bekliyor yetmedi mi madur oldugumuz

  6. kamupersineliiiii duy sesimizi artik ne zaman 2018/4 leri haber yapacaksinnnn

  7. üniversitelerin fizik tedavi ve rehabilitasyon” (lisans) bölümlerine girmek için üniversite sınavında ciddi bir çalışma ile ilk 20000 içerisine girmek gerekiyor. arkasından okul bitince kpss 90dan aşağı sağlık bakanlığı işe almıyor, özel sektör doymuş işe alım yok. kendi işyerlerini açtırmıyorsunuz. sonuç hüsran.
    ne dersiniz, üniversitelerin fizyoterapi bölümlerini kapatmaktan başka aklına bir şey gelen var mı?