Sağlık Personeli

Sağlık Bakanı Koca'dan Personel Alımı Açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya’nın Cihanbeyli ilçesindeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin açıklamalar yaptı. Bakan Koca bunun yanı sıra personel alımları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.  

PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarında il il çalışma yaptıklarını ve personel ihtiyacını önümüzdeki dönemde gidermiş olacaklarını belirtti.  Sağlık Balanı Fahrettin Koca açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Sağlıkta önümüzdeki dönemde insan kaynakları başta olmak üzere ihtiyaçlarımızı hızla gidermeye çalışacağız. İl il çalışmalarımızı yapıyoruz. İllerimizde sağlık tesislerini modernize ediyoruz. Hekim ve sağlık personeli ihtiyacını inşallah önümüzdeki dönemde büyük ölçüde de gidermiş olacağız. Sağlıkta bugün Türkiye’nin dört bir yanında, geleceğin Türkiye’si demiyorum, geleceğin dünyasının en gelişmiş, en donanımlı, en ileri teknolojiyle donatılmış hastaneleri yükseliyor. Sağlıkta Türkiye’yi küresel güce taşıyacak milli kalkınma hamlelerimiz var. İlacımızı, tıbbi cihazımızı kendimiz üreteceğiz. Dışa bağımlılıktan kurtulma eşiğine doğru hızla ilerliyoruz. Sağlık hizmetlerinde, sağlık teknolojilerinde kendi markalarımızla dünyaya açılacağız.”

Bir Yorum

  1. Tıbbı sekreterler açıklık kadro bekliyor sayın bakanım mezunlar yüzlercebin oldu

  2. klinik destek elemanı hastane bölümünden kpss ile alım olsun hakkımız yeniyor bu şekilde