Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı Proje Kapsamında Danışman Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı resmi sitesinde yayımlanan duyuruya göre; Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamına Danışman alımı yapılacak.

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü sağlık yönetimi ve halk sağlığı alanlarında sağlık sisteminin değerlendirilmesine yönelik rapor bazlı bireysel danışmanlık hizmeti alacakt. İşin Aralık 2017 içinde başlatılması planlanıyor.

ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER

Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzman olmak, tercihen Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında akademik bir unvana sahip olmak, kamu veya özel sektörde en az 5 (beş) yıl genel ve uzmanlık alanında en az 3 (üç) yıl çalışma deneyimine sahip olmak, son beş yıl içinde sistematik tarama ve epidemiyolojide ulusal ya da uluslararası alanda çalışmalar (raporlar, incelemeler, analizler, bilimsel yayımlar) yapmış olmak, iyi derecede İngilizce bilmek. ÖSYM Başkanlığınca yapılan veya eşdeğeri kabul edilen yabancı dil sınavlarından İngilizce alanında son 5 yıl içerisinde en az 70 veya eşdeğeri kabul edilen bir puan almış olmak veya bu niteliğini İdare nezdinde kanıtlayabilecek yeterlilikte konuşma, anlama, yazma ve tercüme etme becerisine sahip olmak.

BAŞVURULARIN ALINMASI SÜRECİ

Başvuru yapmak isteyen adaylar, aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını, yukarıda “aranılan nitelikler” başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak gösteren, Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını içeren başvuru mektubuyla birlikte en geç 3 Kasım 2017 tarihinde saat 18.00’a kadar “sagem.satinalma@saglik.gov.tr”  adresine e-mail yoluyla, ya da “T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü Bayındır 1 Sokak No: 13, Satınalma Birimi Kat 1 Oda No: 104 06430 Sıhhiye, Çankaya, Ankara” adresine postayla veya elden ulaştıraak başvuru yapacaklar.