Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı Yeniden Atama Kurasında ÇSGB'yi Tercih Edecekler Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının resmi web adresi üzerinden Sağlık Bakanlığı yeniden atama kurası hakkında bir duyuru yayımlandı.

Yayımlanan duyuruda Sağlık Bakanlığı yeniden atama kurası kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında 2 kadronun açıldığı ifade edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda açılan kadroların birinci derece daire tabibi kadroları olduğundan anılan kadrolara kuranın ilan metninde belirtilen şartları taşımakla birlikte 1 inci dereceye atanmaya haiz olanların başvurması gerektiği ifade edildi. İşte yayımlanan duyuru:

SAĞLIK BAKANLIĞI YENİDEN ATAMA KURASI HAKKINDA DUYURU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 inci maddesi ile 10/07/2015 tarihli ve 29412 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan kurada Bakanlığımızda münhal bulunan 2 adet “Tabip” kadrosu ilan edilmiştir. Söz konusu kadrolar Bakanlığımız İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığında bulunan 1 inci derece “Daire Tabibi” kadroları olduğundan, anılan kadrolara kuranın ilan metninde belirtilen şartları taşımakla birlikte 1 inci dereceye atanmaya haiz olanların başvurması gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA