Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı Yurt Dışına Personel Görevlendirme İlanı Yayımladı

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Acil Sağlık Hizmetleri ve Yurt Dışı Sağlık Birimleri Daire Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile yurt dışında belirlenen ülkelere personel görevlendirmesi yapılacağını açıkladı. 

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN YURT DIŞINA PERSONEL GÖNDERİMİNE İLİŞKİN İLAN

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Acil Sağlık Hizmetleri ve Yurt Dışı Sağlık Birimleri Daire Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda, Sağlık Bakanlığı’nın yurt dışında bulunan sağlık birimlerinde personel görevlendirileceği açıklandı. 

İlana göre, Somali, Sudan, Suriye, Bangladeş, Nijer, Kırgızistan gibi ülkelerde bulunan sağlık birimlerinde görevlendirilecek personel kadroları ise Tabip ve Uzman Tabip olarak açıklandı. Yurt dışında görevde bulunmak isteyen adayların belirtilen internet sitesi üzerinden başvurularını yapabilecekleri belirtildi. 

Sağlık Bakanlığı Tarafından Yayımlanan İlan

”Sağlık Bakanlığımıza bağlı Yurt Dışında (Somali, Sudan, Suriye, Bangladeş, Nijer, Kırgızistan vb. ) hizmet veren sağlık tesislerimizde görev almak için Bakanlığımıza bağlı sağlık tesislerinde çalışmakta olan hekimler http://www.tkhkacil.com/pers internet adresindeki ilgili alanları doldurmak suretiyle başvurularını yapabilirler.”