Sağlık Personeli

Tüm Sağlık Çalışanlarımızın Tıp Bayramını Kutluyoruz

“Kamupersoneli.net olarak sağlık çalışanı arkadaşlarımızın tıp bayramınını tebrik ediyor meslek hayatlarına başarılı kariyerler diliyoruz.

14 Mart’ın sağlık  personeli arkadaşlarımızın meslek hayatlarında insanların sağlıkları kaliteli bir ömür yaşamaları adına kritik bir gündür. Bayramın derinliğine inildiğinde ise vatan ve millet davasından tadını almış olması sağlıkçı arkadaşlarımızı profesyonel kılmaktadır. Bunu gerçek anlamlarla ifade etmek gerekirse hem hekim arkadaşlarımız ve tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımızın vazifelerinin kutsallığı için bayramın yaşanması muhtemel olmaktadır. 

Bakıldığında sağlıkçı arkadaşlarımızın gece gündüz, mesai gözetmeksizin verimli çalışmaları kapsamında öldü gözüyle bakılan vatandaşlarımız sağlıklarına kavuşmuş, yaralı vatandaşlarımız mutlu bir ömür geçirerek yaşamlarına devam etmektedir. Yapılan projeler ve çalışmalarla beraber söz konusu bu projeleri uygulayarak insan hayatında büyük rol oynayan sağlık çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz.

Stajyerinden, ebesine, doktorundan, hekimine, ATT’sinden, ambulans şoförüne ve birçok daha sağlık sektörünün ana dallarının yanı sıra yan dallarda görevde bulunan arkadaşlarımızın tıp bayramını kutluyor, emeklilik süreçlerine kadar insan ve sağlık sektörü içerisinde unutulmayacak iz bırakmalarını diliyoruz.

Sağlık çalışanları arkadaşlarımıza şiddet uygulayan kişilerin en ağır cezaları alması için elimizden gelen bütün çabayı sarf ettiğimizi hatırlatarak insan sağlığında devrim gibi kararlar aldığınız içi bütün personelleri tebrik ediyoruz.

Söz konusu bu bağlamda ataması yapılmamış sağlıkçı kardeşlerimizin haklarını arayacağımızı, özel sektör hastalerinde ve sağlık kurumlarında görevde bulunmak isteyen kardeşlerimiz içinde atama kararları, sağlık personeli alım ilanlarını “kamupersoneli.net” ailesi olarak yayımlayarak iş olanağı oluşturulması adına Sağlık Bakanı Sayın Ahmet Demircan Bey’in huzurlarına aktaracağımızı söylemek isteriz.

14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyor esenlikler diliyoruz.”

Kamupersoneli.net I ANKARA