Sağlık Personeli

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Emniyet Güçlerini Unutmadı

  Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Burdur İl Başkanlığınca, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da görev yapan güvenlik güçlerine yaklaşık 700 kilogram ceviz ezmesi gönderildi. 


Derneğin 11 Mayıs’ta başlattığı kampanya kapsamında toplanan 9 bin 377 lira ile yaklaşık 700 kilogram ceviz ezmesi satın alındı.

Ceviz ezmeleri kolilere konularak ücretini Burdur PTT Kargo çalışanlarının karşıladığı kargoyla Şırnak Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugayına gönderildi. 

ATTDER Burdur İl Başkanı Esengül Aladağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin de asker olduğunu ve her gün televizyonlarda şehit haberlerini izlediklerinde yüreklerinin bir başka yandığını belirterek “Burdur halkı olarak orada terörle mücadele edenlerin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Güvenlik güçlerinin zor günlerinde onlara tatlı bir anı bırakmak adına bir etkinlik başlattık ve Burdur’un meşhur güç veren, enerji sağlayan tatlısı ceviz ezmesini gönderdik.” dedi.

Arkadaşlarıyla kampanya boyunca gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Aladağ, “Bu, sadece asker, polis olayı değil. Bu, vatan savunması. Vatan savunması yapanlara destek olmak için onların acı ve zor günlerinde tatlı bir anı bırakmak için bu kampanyayı düzenledik.” diye konuştu.

Aladağ, terörle mücadele eden güvenlik güçleriyle gurur duyduğunu belirttiği bir mektubu da ceviz ezmeleriyle gönderdi.

AA
KAMUPERSONELİ.NET