Sağlık Personeli

Kamu Personeli 12 Mayıs Hemşireler Günü Kutlaması

12 Mayıs Hemşireler Günü Kutlu Olsun  Kamu Personeli sitesi olarak değerli hemşirelerimizin hemşireler gününü en içten dileklerimizle kutlar meslek hayatlarında başarılarını dileriz.

Toplum İçerisindeki En Önemli Meslek Gruplarından “Hemşirelik”

 Hemşirelik, birey, aile ve toplumun sağlığını korumada sağlık hizmetlerinin bel kemiği konumundadır. Hemşireler sadece hasta ile değil, hastaların ailesi ve diğer sağlık ekipleriyle işbirliğini sağlayarak toplumun yaşam kalitesini arttırma da en önemli meslek gruplarından birisi konumundadır.

Sadece Bir Gün Değil Her Gün Değerlisiniz

Ülkemizde görev yapan değerli hemşirelerimizin sadece bugün vesilesiyle “hemşireler günü” hatırlanmasını değil, hergün hatırlanacağı günleri görmeyi temenni ederiz. İyi ki varsınız… 

Hükümete ve Sağlık Bakanlığı’na Çağrı

Yine bugün vesilesiyle son zamanlarda sağlık çalışanlarına yönelik saldırılar hakkında çalışmaların ne zaman sonlanacağını kamupersoneli.net olarak merak ediyoruz? Her geçen gün sağlık personeline şiddet vakalarına bir yenisi ekleniyor. Doktorlar, hemşireler , güvenlik personeli bile hasta yakınları ve hastalar tarafından darp ediliyor ve herhangi bir ceza ile karşılaşmadan ortadan kaybolabiliyor. Sağlık Çalışanlarına yönelik saldırılara hapis cezaları ne zaman gelecek? Bu konudaki çalışmalar ne zaman sonlanacak?

Sağlık Personeline yönelik sözlü ve fiziksel şiddet ne zaman son bulacak? SORUYORUZ!