Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı 12 Bin 500 Personel Alım İlanı Bekleniyor

Bilindiği gibi Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklaması ile 12 bin 500 sağlık personeli alımının yapılacağını ifade etti. Adaylar tarafından Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 personel alımı ilgiyle bekleniyor. Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yapılan açıklamanın detaylarını paylaşıyoruz.

BAKAN AKDAĞ’IN AÇIKLAMASI

“Bu sene Maliye Bakanlığı’nda 16 bin 500 atama limiti alabildik. Bunun 3 bin 900’ünü atadık. Geri kalanını da atayacağız. Kalan 12 bin 500 kişiyi önümüzdeki iki ay içerisinde atayacağız. Ortaöğretim mezunları da atayacağız ama sayı az. Neden az, çünkü üniversite mezunlarının da sayıları arttı. Bunları atadıktan sonra da Maliye Bakanı Naci Ağbal’dan ben başka kadrolar alacağım inşallah.”

“ASGARİ 12 BİN KİŞİ”

Sağlık Bakanı Recep Akdağ daha önceden de yaptığı açıklaması ile Sağlık Bakanlığı bünyesinde personel alımının yapılacağını ifade etmişti. Konu ile ilgili olarak Bakan Akdağ açıklamasında “Sayılar henüz netleşmedi, Maliye Bakanlığı asgari 12 bin kişi konuştuk ancak bu sayı bize yeterli değil. Tekrar Maliye Bakanı’nın, Başbakan’ın kapısını çalacağım. Ne kadar sağlık personeli istihdam edersem mutlu olurum. Çünkü gerçekten ihtiyacımız var. Sağlık Bakanlığı olarak daha fazla sayıda sağlık personeli istihdam etme hakkımız var.” ifadelerine yer vermişti. 

PERSONEL ALIM İLANI BEKLENİYOR 

Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 personel alım ilanı adaylar tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. On binlerce aday Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanacak olan 12 bin 500 sağlık personeli alım ilanının bir an önce yayımlanmasını talep ediyorlar. Konu ile ilgili olarak bir gelişme olduğunda ziyaretçilerimizi anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. psikolog alımı da yapılsın bu alımda atanabilmek için umutla bekliyoruz

  2. Ortaöğretim.hemşireler olarak en az 1500 kontjn. İSTiYORUZ ( Dr. RECEP AKDAĞ)

  3. Ortaöğretim hemşire olarak en az 1500 kontenjan istiyoruz. Lisansla ramızdaki farkın azaltılmasını istiyoz

  4. En az 1500 ortaöğretim hemşire atamasi olsun bunda

  5. Diyetisyen kadro acilsin 4 yildir kizim bekliyor 300 kisi alinsin

  6. Ortaöğretim hemsire alımlarını artrmaniz dilegiyle 1500 kişi alirsn inşAllah sayın bakanm 85 üstü alıp atanamamak kötü olur çünkü

  7. Lütfen ortaöğretim hemşire az alınmasın 3 bin atama bekliyoruz

  8. Bakanim bence erken yapilan atamada okulunun bitmesine gunlerkala KPSSde yuksek puan alan cocuklarin hakkina giriyorsunuz buna bir cozum bulmaniz dilegiyle

  9. Orta ögretim hemşirelik alanı atama bekliyoruz bu sene içinde atama olsun 2 3 ay 6 neyse bekleriz

  10. Fizik tedavi teknikeri atansın yeterli kadro açılsın istiyoruz.

  11. haberi doğru yapın o 20 gün öncesinin açıklaması, 12500 2 ay içinde değil 1 ay içinde yapılacak dedi.

  12. Lisans mezunu olup on Lisans sağlık bolumu bitirenlere de hak tanınsın sayın bakanım.

  13. En az 1500 lise mezunu hemşire araması istiyoruz lütfen sayın bakanım