Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı 2016 Yılı 3.Dönem İlk Defa ve Yeniden Açıktan Atama Başvuruları Başladı

Sağlık Bakanlığı 2016 Yılı 3.Dönem İlk Defa ve Yeniden Açıktan Atama Kurası için Başvurular devam ediyor. Kısa zaman önce siz değerli ziyaretçilerimizi ” 2016 yılı 3.dönem ilk defa ve yeniden açıktan atama kurası ( Eczacı, Diş tabibi ve Uzman Diş tabibi ile emekli olan tabip ve uzman tabipler dahil) ” duyurusu konusunda bilgilendirmiştik.  


Sağlık Bakanlığı 2016 Yılı 3.Dönem İlk Defa ve Yeniden Açıktan Atama Kurası Başvurular Başladı

Sağlık Bakanlığı 2016 yılı 3.dönem ilk defa ve yeniden açıktan atama kurası için başvurular 1 Haziran 2016 tarihinden itibaren başladı. Söz konusu başvuru işlemleri 8 Haziran 2016 18:00’a kadar , Sağlık Bakanlığı PBS üzerinden yapılacak. 14 Haziran 2016 tarihi başvuru evraklarının son geliş tarihi olarak belirlenmiştir.

Kura Çekimi Ne Zaman Yapılacak?

30 Haziran 2016 tarihinde Kura çekimi için yer ve tarih “http://www.yhgm.saglik.gov.tr/” adresinden ilan edilecek. Bahsi geçen konu ile ilgili tüm detayları ve duyuruları takipte kalabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü haber ve son dakika duyurusundan her yerde haberdar olma fırsatına sahip olursunuz.

Kamupersoneli.net | Ankara