Sağlık

Nusr-et, Dr. Mehmet Öz'ün Cinsel İlişki Tavsiyesine Çıkıştı

Dünyaca ünlü sosyetik et restoranları zincirinin sahibi Nusret Gökçe, ABD’de yaşayan Dr. Mehmet Öz’e İnstagram üzerinden canlı yayında, “Sosyal mesafeyi koruyun diyorsunuz ama bol bol cinsel ilişkiye girin diyorsunuz. Mesafeyi bu şekilde nasıl koruyacağız” şeklinde soru yöneltti.

Dr. Mehmet Öz’ün cevabı ise: “O durum mesafe tanımadığın insanlar için geçerli. evdekiler hastaysa muhtemelen siz de hasta olacaksınız. Karı kocanın arasındaki irtibat devam etmezse onun da bazı sıkıntılı sonuçları olur. Öpüşmeden diğer mevzuları yapabilirsiniz” dedi. Bu konuyu konuştuğu meslektaşlarının da kendisine hak verdiğini belirten Mehmet Öz, ” Zaten hastalanacaksın, bari eğlenerek hastalan” ifadelerini kullandı.

Koronavirüsten korunmak için evde karantinada olanlar için tavsiyelerde bulunan Mehmet Öz, “Cinsel ilişki ömrü uzatır, eşinizle aranızdaki hikayeleri çoğaltır, belki de bebek yaparsınız. Eşiyle beraber evde karantinada olanlar için en iyi çözüm cinsel ilişki. Bu birbirinizin sinirini yıpratmaktan daha çok işe yarar” demişti.