Sağlık

Sağlık Bakanlığı MHRS Tahlil Sorgulama Nasıl ve Nereden Yapılıyor?

Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşın işlerini kolaylaştırmak ve işlemleri hızlandırmak için hayata geçirilen Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) sayesinde vatandaşlar muayene olmak istediği hekimden internet üzerinden randevu alabilme imkanına sahip olmuştu. Artık tahlil sonuçlarının da MHRS üzerinden öğrenilebileceği biliniyor.


Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ne Askeri Hastaneler’de Dahil Edildi

Bilindiği gibi yakın zaman içerisinde Askeri Hastaneler’de MHRS sistemine dahil edilmişti.  Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde yeni üyelik almak çok basit. “www.hastanerandevu.gov.tr” adresini ziyaret ettikten sonra sağ tarafta bulunan “randevu al” butonuna basarak yönlendirilen sayfada e-devlet ile giriş yapabilirsiniz ya da yeni üye seçeneğini kullanarak işlemlerinizi yapabilme imkanına sahipsiniz.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Tahlil Sonucu Sorgulama

MHRS tahlil sonucu sorgulama işlemi MHRS sistemine giriş yaptıktan sonra hangi hastanede tahlil yaptırdıysanız o hastane seçeneği işaretlenerek ilgili tahlil sonuçları sayfasından size verilen bilgiler ile sisteme tekrar giriş yaparak öğrenilebilir.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika sağlık haberleri, sağlık bakanlığı duyuruları ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve son dakika haberlerinden ister evde ister hareket halinde haberdar olma fırsatına sahip olursunuz.Kamu Personeli forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, ücretsiz üyeliğinizle aklınıza takılan sorulara cevap bulma amacıyla başlık açabilir, başkalarının sorunlarına yardımcı olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara