Sağlık

Sakarya’da hastanede büyük şok! Tahlil sırası bekleyen hasta hayatını kaybetti!

Hastanelerde sıralar kaldırılsa da randevu sisteminden dolayı hastalar haftalarca sıra beklemek zorunda kalıyor. Başkent Ankara’da şehir hastanesinde aylar sonrasına verilen röntgen sırasından dolayı hastalar özel hastanelere başvuru yaparken Sakarya’da Emre Kanber’in sıra beklerken hayatını kaybetmesi herkesi şok etti.

SAĞLIK SIKINTILARI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Sakarya’da karın ağrısından dolayı hastaneye başvuran Emre Kanber’in hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamaması sağlık konusunda yaşanılan sıkıntıları bir kere daha gündeme gelmesini sağladı.

TAHLİL SIRASI BEKLERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Adapazarı’nda doğal gaz tesisatı işi yapan Kanber, Sakarya’nın Pamukova ilçesinde doğal gaz firmasında çalışmak üzere geldi.  Burada karın ağrısından dolayı sıkıntı çeken Kanber hastaneye başvurdu. Yapılan muayenenin ardından Kanber’den kan tahlili alındı. Burada yapılan muayene ve tetkiklerin ardından Kanber, ikinci kan tahlili için beklerken, hava almak için çıktığı acil servisin koridorunda aniden yere yığıldı.

NEDEN ÖLDÜĞÜ BİLİNMİYOR?

 Yere yığılan Kanber’in yardımına arkadaşı ve hastane çalışanları koştu. Hastanede sedyeyle odaya alınan Kanber, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Hastanede hayatını kaybeden Kanber’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampusu Adli Tıp Merkezi’ne götürüldü.

Kanber’in neden öldüğü bilinmiyor. Kanber’in ölümün ardından ilgili savcılık, soruşturma başlattı.