Sağlık

Şoke eden açıklama! Koronavirüs artık daha hızlı öldürüyor!

Ortalama 42 milyondan fazla kişinin enfekte olmasına neden olan koronavirüs salgınıyla ilgili korkutan bir araştırma yapıldı. Birleşik Krallık, yaptığı açıklamasında ikinci koronavirüsün ikinci dalgadan daha tehlikeli olduğu ortaya konuldu.

HASTALAR 7 GÜNDE HAYATINI KAYBEDİYOR

Değişime uğrayan koronavirüsün artık daha bulaşıcı olduğu iddia edilirken, mutasyonun salgının yayılımını hızlandırdığı ifade edildi. Konuyla ilgili yayımlanan makalede, “Birleşik Krallık’ta uzmanlar şimdi mutasyona uğrayan örnekleri inceliyorlar fakat bunların ne sonuçlar doğuracağına dair net bir inceleme yapılmadı” ifadesi kullanıldı.

Şoke eden açıklama! Koronavirüs artık daha hızlı öldürüyor!

ORAN YARI YARIYA DÜŞTÜ

Koronavirüs Klinik Bilgi Ağı tarafından paylaşılan verilere göre virüs, ilk dalaya göre daha hızlı bir şekilde öldürüyor. 1 Ağustos tarihinden önce hastalığa yakalanan kişilerin yüksek ateş ve öksürük gibi bir takım belirtiler gösterip, 13 gün sonra öldükleri belirtilirken, 1 Ağustos tarihinden sonra bu oranın yarı yarıya düştüğü belirtildi.

ERKEK VE KADIN ÖLÜM ORANLARI

Yapılan araştırma sonucunun devamında erkeklerin ortalama 7,5 günde hayatlarını kaybettiği belirtilirken, kadınların 6 gün içerisinde öldüğü ifade edildi.