Genel

Meral Akşener'in Seçim Sonuçlarına Dair Ne Zaman Açıklama Yapacağı Belli Oldu

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem genel milletvekilliği seçimlerinde istediği başarıyı yakalayaman İyi Parti’nin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapıldı. 

Söz konusu paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine ilişkin değerlendirmeleri 26 Haziran Salı günü yapacağı açıkladı. 

MERAL AKŞENER’İN NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAĞI BELLİ OLDU

İyi Parti’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yarın (26 Haziran Salı Günü) İyi Parti Genel Kurulu’nda seçim sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulunacağı ifade edildi. Konuya dair yapılan paylaşımda, ”Genel Başkanımız Meral Akşener, seçimlere ilişkin basın açıklamasını yarın partimizin Genel İdare Kurulu toplantısı sonrası yapacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri kullandı. 

Meral Akşener, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, yüzde 7.4 oy alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın gerisinde kalmıştı. Milletvekili seçimlerinde ise İyi Parti Türkiye genelinde yüzde 9.95 oy almış ve parlamentoda 43 milletvekili ile temsil edilme hakkına sahip olmuştu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA