Şehit Askerler İle İlgili Sosyal Medya Paylaşımına Gözaltı Kararı!
Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında 13 askerimiz şehit olduğu haberi tüm yurdu hüzne boğmuştu.Şehit olan 13 asker ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan bir kişinin gözaltına alındığı aktarıldı.
Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında 13 askerimiz şehit olduğu haberi tüm yurdu hüzne boğmuştu. Şehit olan 13 asker ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan bir kişinin gözaltına alındığı aktarıldı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan bir kişi, Şırnak'ta meydana gelen kazada, 13 askerin şehit olmasıyla ilgili yapmış olduğu paylaşımlarının ardından gözaltına alındığı aktarıldı.
13 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU KAZAYA İLİŞKİN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA GÖZALTI
Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan A.K isimli şahıs Şırnak'ta dün meydana gelen helikopter kazasında 13 askerin şehit olmasıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu. Söz konusu paylaşımlar ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, söz konusu paylaşımlar ile ilişkin olarak "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" ve "devletin askeri teşkilatını alenen aşağılamak" suçlarına istinaden resen soruşturma açtığı belirtildi.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





