Şehit sayımız yükseldi! MSB şehidimizi duyurmuştu: Şehidimizin kimliği belli oldu
Milli Savunma Bakanlığı tarafından acı haber duyuruldu.Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 1 askerimizin şehit olduğu belirtildi ve yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: YAPILAN AÇIKLAMA 'Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 10 Ağus
Milli Savunma Bakanlığı tarafından acı haber duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 1 askerimizin şehit olduğu belirtildi ve yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
YAPILAN AÇIKLAMA
"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 10 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Mahsun ŞİMŞEK şehit olmuştur"
ŞEHİDİMİZİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 10 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman askerimiz P.Uzm.Çvş. Mahsun Şimşek'in şehit olduğu vurgulandı.
BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLENDİ
MSB tarafından yapılan açıklamanın devamında "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.
Bakmadan Geçme





