Sınavlar

10 Şubat 2018 Ehliyet Sınav Sonuçları MEB Tarafından Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruya göre 10 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen ehliyet sınavı sonuçları açıklandı. Söz konusu sınavın sonuçlarını sorgulama ekranı hizmete açıldı. Adayların erişim sağlayabilecekleri hizmet ekranına şu saatlerde erişim sağlayabilecekleri ifade edildi.

Milyonlarca sürücü adayının meraklı bekleyişi sona erdi. Sürücü adayları 10 Şubat 2018 tarihinde söz konusu sınava katılmıştı. Ehliyet sınavının iki aşamadan oluştuğu ifade edilirlen ilki olan yazılı sınav sonuçları açıklandı. Peki ehliyet sınav sonuçları nasıl görüntülenebiliyor? İkinci aşama olan direksiyon sınavı ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 10 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen yeni yılın ilk ehliyet sınavına katılan milyonlarca aday sınav sonuçlarını sorgulamak için MEB sitesine akın etti. Ehliyet sonuçlarına göre barajı geçen ve geçemeyen adayların merakı sürüyor. Peki ehliyet sınav sonucu nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Yazılı ehliyet sınav sonuçları belli oldu. Sınavdan barajı geçen adaylar ikinci aşama olan direksiyon sınavına katılacaklar. Baraj puanıı geçen adaylar mutluluk yaşarken direksiyon sınavı tarihi için tarih sorgulamaya başladılar. Milli Eğitim Bakanlığı ise direksiyon takvimiyle alakalı olarak net bir açıklama yapmadı. Ancak önceki dönemlerde belirtildiği gibi yazılı sınavın 15- 20 gün sonrasında direksiyon sınavının düzenlendiği ifade ediliyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı ehliyet sınav sonuçlarını açıkladı.

10/02/2018 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı, Sınav Sonuç Belgesi