Sınavlar

2 Yeni Sınav Görevi İçin Başvurular Başladı

ÖSYM Öğretmenlere 2 yeni sınav görevi için başvuruları açtı. Başvuru işlemleri http://gis.osym.gov.tr/ üzerinden gerçekleşiyor. 2016 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı İlkbahar Dönemi (2016-TUS) , 2016 TIP Doktorluğu Alanı İçin Seviye Tespit Sınavı İlkbahar Dönemi için sınav görevi almak isteyenler için sınav görevi başvurusu işlemleri başladı. Başvurular “http://gis.osym.gov.tr” adresinden gerçekleşiyor.
Görevli işlemleri sistemine giriş yapabilmek için T.C Kimlik numaranız ve Şifrenizi kullanabilirsiniz. Giriş yapıldıktan sonra görev başvuruları kısmından başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

 Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Görevli İşlemleri Sistemi (GİS) üzerinden gerçekleşen başvurular için çoğunlukla görevli başvurularını adaylar okullarından yapıyor. Başvurudan sonra verilen şifreyle sisteme giren öğretmen daha sonra “şifre yenileme” uyarısıyla karşılaşıyor. Şifrenizle giriş yaptıktan sonra okul seçimi yapıp görevlendirme bekliyorsunuz. Görev çıkınca görev belgesini alıp görev yerinize gidiyorsunuz.

2016 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı İlkbahar Dönemi (2016-TUS) , 2016 TIP Doktorluğu Alanı İçin Seviye Tespit Sınavı İlkbahar Dönemi için sınav görevi alabilmek için Görevli İşlemleri Sayfası’na giriş yapmanız gerekmektedir. ÖSYM üzerinden 2016 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı İlkbahar Dönemi (2016-TUS) , 2016 TIP Doktorluğu Alanı İçin Seviye Tespit Sınavı İlkbahar Dönemi için sınavları için başvuruda bulunan öğretmenlerin görev taleplerinin kabulü yine aynı sistem üzerinden kontrol edilebilecek. Görev alan öğretmenler görevli belgesini aldıktan sonra sınav merkezine bu belgeyle gitmek zorundadır.

Kamu haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net ‘in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net