Sınavlar

2016 Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır? Tercihler Ne Zaman Başlayacak?

 2016 Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır? Tercihler Ne Zaman Başlayacak?  T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 2016 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı 21 Mayıs 2016 tarihinde saat 10:00’da binlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. 5-6-7-9 10 ve 11. Sınıfların girdiği 2016 PYBS için öğrenciler ve veliler sınav sonuçlarını merakla bekliyor.


2016 PYBS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı sınav uygulama takvimine göre söz konusu sınavın sonuçları 15 Temmuz 2016 tarihinde açıklanacak.

Tercihler Ne Zaman Başlıyor?

2016 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre ; ” Parasız yatılılık için pansiyonlu okul ve bursluluk tercihleri” 1-14 ağustos 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Söz konusu tercih işlemlerinin sonrasında Pansiyonlu okullara yerleştirme sonuçlarının ilanı Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından 25 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak. Sınav sonuçlarının erken ya da geç açıklanması durumuna göre anında bilgilendirme almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Bilindiği gibi MEB tarafından yapılan bursluluk sınav tarihi daha önce 1 hafta öne alınmıştı.

Sınav Sonuçları Açıklandığında Cebine Bildirim Gelsin

Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamu haberleri, MEB duyuruları, Sınavlardan gelişme ve duyurular ve çok daha fazlası kamu haberleri merkezi kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. ben öğretmenlerimle kontrol ettim valla bende 4 yanlış gözüküyor

  2. edinmiştir daha var mıdır ooooooooffffff. Daha varsa ev bu cı hop atık su götürdü