Sınavlar

2016 İSG 2.Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı

3 Aralık 2016’da yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2.dönem sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM sınav sonuçlarının açıklandığını resmi sitesi üzerinden duyurdu.

ÖSYM’nin konuya ilişkin duyurusu şöyle:
“3 Aralık 2016 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınavı’na (2016-İSG-2. Dönem) aitmadde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup; B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testinin Temel Soru Kitapçığında yer alan 2.sorunun, İşyeri Hekimliği Testinin Temel Soru Kitapçığının 38. sorusunun iptal edilmesine karar verilmiştir. İptal edilmiş olan sorular, tüm adaylar için değerlendirme dışı bırakılarak değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları, 15 Aralık 2016 tarihinde saat 18.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI”