Sınavlar

2016 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanır? ( ÖSYM Sınav Takvimi – 2016 KPSS Lisans)

 2016 KPSS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? ( ÖSYM Sınav Takvimi)


 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS) Lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM sınav takviminde ilgili sınav sonuçlarının açıklanmasına dair bilgilendirme bulunuyor mu? 2016 KPSS lisans heyecanı kısa zaman önce sona ermişti. 2016 KPSS için başvurular Mart ayında başlayıp sona ermişti.2016 KPSS Genel Yetenek, Genel Kültür , Eğitim Bilimleri ile 2016 KPSS Alan Bilgisi sınavlarına binlerce adyan katılım göstermiş ve sınavlara ait sorular aynı gün içerisinde ÖSYM tarafından şaşırtıcı bir biçimde açıklanmıştı.

 Peki 2016 KPSS Lisans Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2016 Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) sınav takvimine göz atıldığında ilgili sınavlara ait sonuçların 14.07.2016 tarihinde açıklanacağa belirtiliyor. Sınavlara katılan tüm adaylara şimdiden gelecek hayatlarında başarılar diliyoruz.

KPSS ile İlgili Sorularınız Forumda Yanıt Buluyor

KPSS ile ilgili tüm görüşlerinizi, sorularınızı forum.Kamupersoneli.net adresinden bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. KPSS ile ilgili son dakika haberlerini cep telefonunuza alabilmek için kamupersoneli.net’in android cihazlar için özel olarak geliştirdiği ve oldukça kullanışlı olan uygulamamızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Kamu Personeli | Ankara