Sınavlar

2016 LYS Fizik Sınavı Soruları Cevapları ve Yorumları ( Sınav Kolay mıydı , Zor muydu ? )

2016 LYS Fizik sınavı nihayet sona erdi. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 25 Haziran 2016 Cumartesi günü düzenlenen LYS Fizik sınavı nihayet sona erdi.

LYS Fizik Sınava katılan adaylar sınavın bilgiye dayaklı ve kendilerini zorladığını belirttiler. Peki size göre 2016 LYS Fizik sınavı kolay mıydı yoksa zor muydu?


Ülke genelinde yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı Fen Bilimleri derslerinden olan Fizik sınavına ait sorular cevaplar ve yorumlar ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. ÖSYM tarafından 25 Haziran 2016 Cumartesi sabahı gerçekleştirilen 30 soru sorulan LYS Fizik bölümüne ait sorular ve cevaplar ÖSYM tarafından yayınlanır yayınlanmaz eş zamanlı olarak alttaki link aracılığı ile  haberimizde bulabilisiniz. 

2016 LYS Fizik Soruları ve Cevapları (Link Aktif Değil)

Sınavda adaylara Fizik testinden 30 soru soruldu adaylara 45 dakika süre verildi. Bir çok aday şimdi 2016 LYS Fizik sınavının kolay mı zor mu olduğunu tartışıyor ve bu sorunun cevabını arıyor.

2016 LYS Fizik’te Hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu?

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve 2016 LYS Fizik sınav soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz..

Sınava giren tüm adaylara kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum

  1. ösym nin yaptığı iş değil.geçen sene 10 sözel 20 sayısal soru vardı.bu sene 25 sözel 5 sayısal.be ne mantık.bari yavaş geçiş yap.öğrencinin emegiyle oynama

  2. Fizik çok zordu 18 soru yapabildim. Zaman yetmediği için. Kimya normaldi 21 soru yaptım. Biyoloji kolaydı 30 soru yaptım.

  3. fizikte yasa sorusu yanlış olmalı, google de yasa değimez deneylerle kanıtlanmış diyor

  4. ÖSYM nin açıkladığı lys 2 cevap anahtarında en az 2 sorunun cevap anahtarı yanlış biyoloji 7.soru ile kimya 3.sorunun cevapları B ile E olmalıydı.

  5. Arkadaslar onceki senelerden fizik sorularinda 28 27 dogtu yapabilen birisi olarak ve en guvendigim dersin fizik oldugugunu dusundugumden sinava girerken cok guvenilir girdim ama fizik o kadar anlamsiz sorular vardi ki 20 dogru yapabildim ya adam limit hiz var diyor belli bi sure sonra hep o hizda devam edihor diyor altina da hava surtunmesi yok diyor hangi evren abi bu sinavda bir suru bunun gibi seyler vardi kafami karistirdigi icin dogru sayim dustu edit: ygs fizik fullldu