Sınavlar

2016 LYS Soruları Nerede Yayımlanacak? – LYS Heyecanı Başlıyor

2016 LYS maratonu yarın yapılacak olan ilk sınav ile başlıyor!

2016 LYS sınavına girecek adaylar sınav giriş belgelerini ÖSYM resmi internet sayfası üzerinden mutlaka temin etmelidirler. Peki ÖSYM, LYS soruları hakkında bir duyuru yayımladı mı? . Evet Ölçme , Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)
 Başkanlığı resmi internet sayfaısndan kısa süre önce yapılan bir duyuruda 2016 LYS sorularının sadece ÖSYM internet sitesinde yayımlanacağı belirtildi. Fakat soruların ne zaman yayımlanacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Sorular hakkında tüm görüşler ve daha fazlası Kamupersoneli.net adresinde olacak…

Sınav sonrası adaylar Kamupersoneli.net’de 

Sınav öncesinde olduğu gibi sınav sonrasında da siz değerli ziyaretçilerimizi bu heyecanlı maraton sırasında haberlerimiz ve bilgilendirmelerimizle desteklemeye devam edeceğiz. Sınavdan sonra öğrencilerin sınav yorumları, sınav soruları hakkındaki düşünceleri ve daha fazlasını kamupersoneli.net adresinde bulabileceksiniz. 

2016 LYS ‘de Herkese Başarılar Dileriz

2016 Lisans Yerleştirme Sınavı (2016 LYS) heyecanı yaşayacak tüm Kamupersoneli.net ziyaretçilerine sınavlarında ve gelecek eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, sınavlardan , MEB ve ÖSYM duyurularından ve daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını hemen google play üzerinden ücretsiz indirin. 

Kamupersoneli.net | Ankara