Sınavlar

2016 Mühendislik Tamamlama Sınav Sonuçları Açıklandı

ÖSYM, 2016 mühendislik sınavının sonuçlarını açıkladı.

İşte O Açıklama:

DUYURU
(8 Eylül 2016)

2016-Mühendislik Tamamlama: Sınav Sonuçlarının Açıklanması

21 Ağustos 2016 tarihinde uygulanan Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı (2016-Mühendislik Tamamlama) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Sınav sonuçları, 8 Eylül 2016 günü saat 18:15’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

 

Bir Yorum

  1. önceki sene hiç çalışamamış tım puanım 48 di
    bu sene konuların %90 ını taradım 2000 i aşkın soru çözdüm
    sonuç 38
    demek ki bu iş böyle olmuyormuş,
    seneye kendi şehrimdeki üniversitenin müh. için hazırlanacam

  2. Ya ben bu matematiği unutmuşum, ya da bunlar bizleri almamak için yokuş yapıyorlar… Puan: 33,3

  3. bütün bölümler için her şeyi kolaylaştırdılar, açık öğretim, dgs, vs… yazık, biz geri zekalı değiliz ama bu sınavla öylesin demek istemişler. 36 aldım.

  4. Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Benim puanımda 45 hayırlı olması dileğiyle herkese. InşAllah taban puanı düşürürler diye umut ediyorum. Gördüğüm kadarıyla gecen senelere göre herkesin düşük.

  5. Puanım 48.33 1 soruyla baraj puanı 50 almayı kaybettim. Sorular gerçekten çok zordu. Kendimi tübitakın yapmış olduğu maramatik olimpiyat sınavında hissetim. Mühendislik idrallerimizin başka bahara kalmaması için ÖSYM nin baraj puanının düşürülmesi veya kaldırılması için BİMER e şikayet edelim.

  6. Puanım 48.33 1 soruyla baraj puanı 50 almayı kaybettim. Sorular gerçekten çok zordu. Kendimi tübitakın yapmış olduğu maramatik olimpiyat sınavında hissetim. Mühendislik idrallerimizin başka bahara kalmaması için ÖSYM nin baraj puanının düşürülmesi veya kaldırılması için BİMER e şikayet edelim.

  7. Ben 4 senedir giriyorum ama böyle kastırıcı sınav hiç görmedim. ilk defa da bu sene hazırlanmıştım sınava, çok umutluydum. Önceki seneler barajı geçtim ama yerleşemedim. bu seneki puanım 43,3 (26 doğru). Bu soruları hazırlayan komisyonu tebrik ediyorum. Daha ne diyeyim.

  8. Aşırı derecede gerksiz bir şekilde zorlaştırılmış bir sınavdı 1,5 – 2 ay hazırlanmama rağmen çok umutlu girdiğim sınavdan 40 puan aldım barajı kaç kişi geçti acaba kesinlikle bu barajın ya aşağı çekilmesi yada kaldırılması lazım hepimiz bimere bu konuda yazalım.